Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Humuszuur Het beste effect

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Eerst wordt de humuszuurmeststof geselecteerd volgens de applicatiemethode. Bij gebruik als impuls, druppelirrigatie of bladbespuiting, wordt het aanbevolen om kalium humate, Humic Acid ammonium humate of fulvinezuur, ammoniumfenvaleraat te gebruiken. Indien gebruikt als basismesttoepassing, Humuszuur wordt het aanbevolen om ammonium humuszuur of ammoniumnitraat humaat en andere meststoffen te kiezen, de toepassing moet letten op begraven in de grond, omdat het humuszuur ammonium en ammoniumbicarbonaat een product is van de combinatie, Humuszuur gemakkelijk te vervluchtigen, Shi of bladspray. Dien daarnaast geen natrium humate toe in grond met een hoge pH (zoutoplossing).

Ten tweede, kies op basis van gewasvoorkeuren en groeiknooppunten humuszuurmeststof. Voor fruitbomen, bijvoorbeeld, de nadruk op bemesting in de val van meststoffen, kaliummeststof, Humuszuur voorjaarsbemesting focus op stikstofmest, kiemdifferentiatie gericht op fosfaatkunstmest en kalimeststof, moet de periode voor de vruchtvergroting gericht zijn op stikstof meststof, Humuszure kaliummeststof, calciummeststof en micro-meststof. Daarnaast, maar ook met de voorkeuren van bemesting van gewassen. Bijvoorbeeld fruitbomen, aubergine groenten, tabak, suikerriet, enz. Zijn in kalium gewassen, Humuszuur de beste toepassing van kalium humate kunstmest.

Tenslotte worden humuszuurmeststoffen geselecteerd op basis van gewascategorie en kosten. Humuszuur Humuszuurmeststof is afhankelijk van het type en de hoeveelheid voedingsstoffen verdeeld in humuszuurelementmeststof, humuszuurverbinding (gemengde) meststof, humuszuur organische meststof, humuszuur organische - anorganische samengestelde meststof, humuszuur sporenmeststof.

Voor de groente- en fruitbomen, kunt u humuszuur organische meststof, humuszuur organische - anorganische samengestelde meststof of humuszuur sporenelementen in de meststof kiezen, Humuszuur deze meststoffen, het gebruik van humuszuur, in het organische materiaal kan 20% bereiken tot 45%, kan de smaak en de kleur van het gewas effectief verbeteren. Bij gebruik als spray of bladspray, wordt het aanbevolen om humuszuur of fulvinezuur-bevattende in water oplosbare meststof te kiezen, hoewel de hogere prijzen van deze meststoffen, maar snel, effectief en daarom worden gebruikt voor een hogere waarde van economische gewassen. Hoewel humuszuur kan worden gebruikt in de gehele groeiperiode van het gewas, Humuszuur, maar om economische redenen, na het overplanten van gewassen, vóór de bloem, zwellen, kleur vier sleutelperiode van elke impuls 1 - 2 keer, zwelling en kleur Gecombineerd met het spuiteffect zal beter zijn.

Van de Ming-dynastie Li Shizhen's "Compendium van Materia Medica" in de "Wu Jin San", het humuszuurmateriaal is menselijke toepassing geweest, is 400 jaar geschiedenis geweest, in het land werd humuszuur gevonden en gewonnen uit een volledige 220 jaar. . Op dit moment heeft de wereld de directe of indirecte toepassing van humuszuurstoffen 70 categorieën gepubliceerd, omdat organische grondstoffen op grote schaal worden gebruikt in de landbouw, bosbouw, veeteelt, bankschroef, visserij, aardolie, chemicaliën, bouwmaterialen, lichte industrie, medicijnen, humus Zure milieubescherming Vele gebieden. Op dit moment zijn de belangrijkste producten voor de landbouwproductie: fulvinezuur organische - anorganische meststof en fulvinezuur als de grondstoffen van de pakketmeststof Kamei-bonus, Jinli, winst, plantenhormonen, Humuszuur-bodemwijzigingen, droogte-agentia, pesticiden door agenten.

Humuszuur is een soort natuurlijke organische stof. Het is een product van een oude plant dat micro-organismen ontleedt en synthetiseert. Het heeft een zwakke zuurgraad, waterabsorptie, colloid van humuszuur, adsorptie, ionenuitwisseling, complexering, redox en fysiologische activiteit. Wacht. Afhankelijk van de grootte en de oplosbaarheid van het humuszuurmolecuulgewicht, verdeeld in fulvinezuur, zoutzuur en zwart fulvinezuur. Humuszuur Fulvinezuur wordt gekenmerkt door zijn kleine moleculaire gewicht, zure groepen, oplosbaar in zuur, alkali en water, gemakkelijk te planten absorptie-eigenschappen, op grote schaal gebruikt in de landbouwproductie. Biochemisch fulvinezuur wordt gezuiverd na grondige fermentatie van fulvinezuur, dat naast het bevatten van fulvinezuur, Humuszuur maar ook 17 soorten aminozuren, eiwitten, nucleïnezuren, vitamines, suikers, een verscheidenheid aan enzymen, een verscheidenheid aan micronutriëntenelementen bevat .

Humuszuur is een traditionele Chinese geneeskunde, Humuszuur de rol van de meest niet sterk, hoewel het snelle effect, maar meestal traag, de belangrijkste verzachting van de conditionering van de plant, waardoor de balans van yin en yang, om de behandeling van ziekte te bereiken en te verbeteren plant vitaliteit en immuniteit


Contact Us

Add: C1008 Xinyidai International, 7de Xixie Road, Xi'an China 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd