Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Kalium Humate Wateropname

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 06, 2017

Kaliumhumaat Het mechanisme van alkalische brandwonden is dat het alkali wateropname heeft, waardoor de lokale cellen dehydrateren, het alkali-ion en het weefseleiwit het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex vormen, Kaliumarmeren het verzepingsvetweefsel, Kaliumarmeren de geproduceerde warmte tijdens verzeping kan het diepe weefsel blijven beschadigen. Omdat het alkali-gedenatureerde eiwitcomplex oplosbaar is, kunnen de alkali-ionen verder in het diepe weefsel doordringen en schade veroorzaken.

Bijtende brandwonddiepte is meestal meer dan twee graden diep, scherpe pijn. De opgeloste necrose zorgt ervoor dat de wond zich blijft verdiepen, de verbrande korst zacht is, de kleverige, gladde, "zeepachtige" of "rotte tahoe" -vorm verandert, nadat de infectie gemakkelijk is naast de wondsepis. Spijkercontact met de bijtende wordt dunner, Kalium Humate verlies van glans, zodat de nagel plat op de sleutel. Het contact van de verdunde oplossing kan de huid droog, gesprongen en verveld maken. Caustic's stoomoog en bovenste luchtwegirritatie zijn sterk en kunnen brandwonden aan de ogen en de bovenste luchtwegen veroorzaken.

Kaliumhydroxide (chemisch: Koh, type: 56.11) wit poeder of schilferige vaste stof. Smeltpunt 360, kookpunt 1320, relatieve dichtheid 2,044, ontvlammingspunt 52 ° F, kaliumarmate-brekingsindex N20 de 421, dampdruk 1 mmHg (719 Shan). Sterk alkalisch en bijtend. Het is heel gemakkelijk om vocht uit de lucht te absorberen en koolstofdioxide in kalium te absorberen. Oplosbaar in ongeveer 0,6 heet water, 0,9 koud water, 3 ethanol, 2,5 glycerol. Een grote hoeveelheid warmte wordt geproduceerd wanneer opgelost in water, alcohol of zuurbehandeling. De ph van 0 1 Mol L-oplossing is 13,5. Middelmatig vergif, half dodelijk (rat, mond) 1230m. Oplosbaar in ethanol, enigszins oplosbaar in ether. Kalium Humate Het heeft zeer sterke alkalische en corrosieve eigenschappen en is vergelijkbaar met natronloog.

1, gebruikt als droogmiddel, absorberend, voor de productie van oxaalzuur en een verscheidenheid aan potas, maar ook voor galvaniseren, graveren, lithografie enzovoort.

2, voornamelijk gebruikt voor de productie van kali van grondstoffen, zoals kaliumpermanganaat, kaliumcarbonaat en ga zo maar door. In de farmaceutische industrie, de productie van kalium, boor, spironolacton, leveralcohol, testosteronpropionaat. Wordt gebruikt in de lichte industrie voor de productie van kaliumzepen, alkalinebatterijen van Kalium, alkohol, cosmetica (zoals koude, crèmes en shampoo). In de kleurstoffenindustrie, gebruikt bij de productie van reducerende kleurstoffen, zoals de reductie van blauwe RSN. In de elektrochemische industrie, voor galvaniseren, graveren en ga zo maar door. In de textielindustrie, gebruikt voor het bedrukken en verven, bleken en merceriseren, en een groot aantal synthetische vezels, polyester vezelgrondstoffen. Bovendien, ook gebruikt in metallurgische verwarming agent en leer ontvetten en ga zo maar door.

3, chemische basisgrondstoffen, gebruikt in de geneeskunde, dagelijkse chemische en ga zo maar door.

4, gebruikt als analytische reagentia, Kalium Humate verzepingsreagentia, koolstofdioxide en vochtabsorbens.

5. De dagelijkse chemische industrie wordt gebruikt als grondstof voor het maken van vuile zeep, shampoo, crème, koude, shampoo, enz. De farmaceutische industrie wordt gebruikt bij de vervaardiging van flavonoïden, vanilline en andere grondstoffen. De kleurstofindustrie wordt gebruikt om melaminekleurstoffen te maken. De batterij-industrie wordt gebruikt om alkalinebatterijen te maken.


Contact Us

Add: C1008 Xinyidai International, 7de Xixie Road, Xi'an China 710065

Tel: 86-29-63652300

E-mail: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd